Din svenska guide till spel

Oddset Live

Oddset Live gör det möjligt att fortsätta spela även efter att den aktuella matchen har börjat. Normalt har sportspel hos Svenska Spel insatsstopp i samband med att matchen sätter igång, men för den som spelar på Oddset Live går det att fortsätta lägga nya vad matchen igenom – till och med under förlängning och sudden death.

Så spelar du Oddset Live
För att kunna spela på Oddset Live behöver du tillgång till dator med Internetuppkoppling eller mobiltelefon. Du måste även ha ett spelkonto hos Svenska Spel, något som du kan skaffa på svenskaspel.se.

Du gör klart din mobiltelefon för spel på Oddset Live genom att skicka ett SMS med texten SVENSKA SPEL till nummer 71160. Det går också att hämta den programvara som behövs på svenskaspel.se.

Om du vinner under Oddset Live sätts pengarna in på ditt spelkonto inom några minuter.

Ett vad går inte att annullera när man spelar Oddset Live.

Oddsen
Oddsen uppdateras kontinuerligt under matchen och ändras alltid efter viktiga händelser som mål, straff och utvisning. Det odds som gällde när du la ditt spel står fast för just det spelet – du riskerar alltså aldrig att det oddset ändras under matchens gång. Det är därför också viktigt att du lägger ett spel i rätt ögonblick eftersom det kan göra avsevärd skillnad på hur mycket du vinner.

Recension av Oddset Live
Oddset Live är en möjlighet att göra en match ännu mer spännande genom att lägga vad i realtid allteftersom matchen rör sig framåt. För övriga Oddset-varianter gäller spelstopp i samband med matchstart, men för den som spelar på Oddset Live går det att kontinuerligt fortsätta satsa pengar ända tills matchen är över. Vinner du på Oddset Live går pengarna dessutom in på ditt spelkonto inom några minuter vilket innebär att du, om du så önskar, kan använda dem för att göra nya satsningar. På så sätt kan en liten satsning i början av matchen användas för att bygga upp en ”matchbankrulle” att använda på olika vad under matchens gång.

Matcher som det går att spela Oddset Live på visas ofta direkt som webb-TV på svenskaspel.se, vilket gör att du inte är bunden till att bara spela på matcher som visas av de tv-kanaler som ingår i ditt kanalutbud. Dessutom finns Målservice och Liverättning på svenskaspel.se.

En nackdel med Oddset Live är att utbudet fortfarande är tämligen begränsat. I skrivande stund finns till exempel åtta alternativ för tisdagen, noll för onsdagen och sex för torsdagen. De sporter som erbjuds under veckan är fotboll, hockey, handboll och innebandy. Jämfört med det urval som finn hos välsorterade privata spelbolag är det tämligen klent.